Minder last van angst, paniek en depressie

Deventer therapie, Praktijk Authentiek
u

Heb je veel last van negatieve overtuigingen en onzekerheid, stress en angst? Heb je last van eetbuien?

Slaap je slecht? Heb je een kort lontje of bent je vergeetachtig? Kan je je niet goed concentreren of ben je erg emotioneel? Denk je negatief over jezelf?

u

Wil je af van die irreele angsten en paniekaanvallen die je leven bepalen in relaties of werk of dagelijks leven?

Durf je je mening niet te geven? Vind je het moeilijk om je grenzen te bewaken? Vind je het moeilijk keuzes te maken? 

u

Ben je depressief? Of zit je in een burn-out? Ben je hooggevoelig? Voel je je niet begrepen, gehoord of gezien?

Heb je het gevoel dat je watten in je hoofd hebt? Heb je last van spanning in je lijf? Of is alles je teveel? Of ben je neerslachtig?

Vrij van stress, pijn en angst het leven omarmen

Lijkt je dit niet fijn? Je hebt oude negatieve overtuigingen op dieper nivo om weten te zetten in een positief zelfbeeld. Je hoeft je niet meer aan te passen aan je omgeving omdat je jezelf helemaal accepteert zoals je bent. Je kunt goed omgaan met stress doordat je onderliggende trauma’s hebt verwerkt. Je hebt een diepe verbinding met jezelf en kunt gewoon jezelf zijn. Je voelt je rustig in je lijf en kan lekker slapen.  Je hebt oude pijnpunten uit je leven verwerkt en hebt geen angstklachten meer. Overleven is leven geworden.

 

 

 

“Ik help vrouwen hun oude pijnpunten en trauma’s te helen, zodat ze kwaliteit en plezier in hun leven ervaren minder zwaarte hoeven meedragen.”

Heling in een veilige relatie, met steun en vertrouwen

Onder klachten als depressie, onzekerheid, negatief zelfbeeld, depressie zit vaak onverwerkt trauma, dat vaak is opgeslagen in je onderbewuste.  Ik heb me gespecialiseerd in het behandelen van vroeg-kinderlijk trauma, hechtingsproblematiek en overig trauma.

We doen allemaal pijnpunten en kwetsuren in ons leven op. Als we alleen waren met deze kwetsuren of als we niet in onze basisbehoeften werden gezien, dragen we dat ons hele leven mee. Ik help je om oude pijnpunten en trauma’s te verwerken en je bewust te worden van je overlevingsmechanismen, zodat je kan helen.  Zo leer je jezelf te ontdekken in wie je werkelijk bent. Daarbij kijken we ook naar de oorsprong van de problemen, die mogelijk al zijn ontstaan toen je nog geen woorden had.

Ik heb een groot pakket aan methodieken in huis en help je om te helen op emotioneel, psychisch en lichamelijk nivo.

Ook jij kan vrij komen van stress en trauma en burn-out. Ook jij kan meer ontspanning, ruimte en rust ervaren in je leven. 

 

Voorgoed van je burn out klachten af

Geen last meer van beperkende overtuigingen, onderliggend trauma wordt verwerkt,  je leert grenzen aangeven en ja zeggen tegen jezelf.

Vrij van stress, angst en somberheid

Je bent niet meer moe, ervaart rust in je lijf en ervaart meer energie en kwaliteit van leven.

Niet meer hoeven aanpassen, blij met jezelf

Omdat je oude pijnpunten hebt doorgewerkt, wordt je bewust van oude overlevingspatronen en weet je dat je deze niet meer nodig hebt. Doordat je niet meer hoeft aan te passen kan je je zelf zijn.

Wat mijn cliënten over mij zeggen

Ik had al vele therapieen gevolgd wegens terugkerende burn out -klachten. De rust die Corine uitstraalt gaf met gelijk veel vertrouwen waardoor ik mezelf echt durfde te laten zien in mijn diepste pijn.

Ik ben nu zelfverzekerder. Het verwerken van negatieve gebeurtenissen uit het verleden hebben hierbij erg geholpen.

De oefeningen en het aanbod waarbij ook het lichaam en emotie erbij betrokken werden hebben ertoe geleid dat ik de toekomst hoopvol tegemoet treed. Ik weet wie ik ben en wat ik daarin nodig heb. Ik kan ook mijn grenzen beter aangeven

Vrouw 29 jaar

Dankzij de therapie bij Praktijk Authentiek Deventer therapie weet ik nu wie ik zelf ben, wat ik zelf wil en wat belangrijk is voor mijzelf. Ik heb leren ja te zeggen tegen mezelf. Ik heb geleerd me meer af te stemmen met mijn eigen gevoel en ben minder afhankelijk van de goedkeuring van anderen. Dit heeft me echt bevrijd. 

 

Vrouw 39 jaar

Zet nu de eerste stap om thuis te komen bij jezelf

Vaak heb je zelf al alles gedaan, soms heb je al meerdere therapieen gevolgd. Je kunt echt van je problemen afkomen! Het feit dat je al op deze site zit betekent dat je graag een kwalitatief beter leven wilt. Ik loop graag een tijdje met je op, zodat jij kan opbloeien. Ook als je geen liefdevolle jeugdervaringen hebt opgedaaan waar je nog steeds hinder van hebt, er is altijd hoop!
Mocht je nog twijfelen of je er wel aan toe bent? Je mag worden wie je bent, op jouw eigen tempo.

Wil jij volop van het leven kunnen genieten?

Laten we dan samen kijken hoe ik je hierbij kan helpen?

Veelgestelde vragen

Heb ik een verwijzing van de huisarts nodig?

Nee je kunt je aanmelden zonder verwijzing van de huisarts.

Wordt de therapie vergoed?

Ja kijk even op www.de-NFG onder de link vergoedingen, daar zie je of jouw zorgverzekeraar dekt en hoeveel. De aanvullende verzekering vergoed een deel. Als je de zorgverzekeraar belt moeten ze zoeken op Praktijk Authentiek.

Hoe lang duurt een traject?

Dit hangt heel erg af van de hulpvraag en is heel persoonlijk. Je zit niet vast aan een aantal sessies. Je kunt altijd stoppen als je dat wil. Dit doe je door in het laatste consult dit te bespreken.

Kan ik de therapie ook zelf betalen?

Jazeker, de praktijk wijst uit dat mensen veelal zelf betalen. Inverstering in jezelf is de beste inverstering die je kunt doen.

Wat mijn cliënten zeggen

Ik ben heel blij dat ik hulp heb gezocht. Ik kon helemaal niet bij mijn gevoel, ik heb weer leren voelen in mijn lijf. Ik heb ook inzicht gekregen van de overlevingsmechanismen die ik nodig had om te overleven. Ten diepste was ik onzeker en had een negatief zelfbeeld. Ik had geen liefdevolle jeugd. Nu kan ik mezelf geven wat ik vroeger tekort kwam en dat is een enorme bevrijding!

Corine beschikt over veel innerlijke wijsheid, legt snel de vinger op de zere plek, maar wel vanuit mildheid.

Vrouw 50 jaar

Ik ben moeder van 2 jonge kinderen, vrouw van een ondernemer en heb ook zelf een drukke baan. In het alle ballen hooghouden ging ik onderuit. 

Ik heb veel inzichten opgedaan, en vele handvaten gekregen. Het proces was een mooi proces waarbij alles er mocht zijn. Boosheid, verdriet, rouw. Ik ben ook van mijn emotieeten af omdat ik nu meer in contact ben met mijn emoties. Ik kan beter voor mezelf zorgen en ik kan nu zeggen: ik mag er zijn! Ik ben goed zoals ik ben. 

Vrouw 36 jaar

moeder en werkende

Wil jij graag van je stress, paniek, angst en depressie af? En meer verbinding ervaren?

Wil jij helen, groeien en ontwikkelen? Wil jij een fijne relatie zonder vast te lopen in terugkerende patronen?
Wil jij dieperliggende trauma’s omzetten in groei en ontwikkeling?
Ik loop graag een tijdje met je mee.